Check Also

Mobile-Pages-review

Mobile Pages Review: Mobile Pages by AdsightPro Review

Mobile Pages Review Create Gorgeous, High Converting Sales Funnels & Sell To Clients In Minutes… …

plr-business-graphic-templates-review

PLR Business Graphic Templates Review

PLR Business Graphic Templates Review Generate Easy Sales with This High-Demand Graphic PLR There is …

4 comments

  1. Websites are the backbone of every online business and this is why speedii is a must have tool for every website Owner. Websites are supposed to make business owners money. SADLY, Most website owners are losing money with their website.

    Today you’ll get to skip all of the hard work, mistakes, pain, money loss… and jumping right into taking action on something that works, something that will get the results you’ve been waiting for.

    Fortunately, that’s where Speedii comes into play that solves major problems business owners face online.

    PROBLEM 1: 99% of Website Owners are losing 77% of their website revenue to slow website.

    SOLUTION: Speedii Uses Google Accelerated Mobile Pages(AMP) to create pages that are fast, smooth loading and prioritize user-experience above all else. Using Speedii makes your website loads 80% Faster than normal.

    PROBLEM 2: Want to get free traffic & rank higher On Google? In 2019, Google Introduces Mobile First Indexing to rank fastest and best performing website that loads under 3 seconds.

    SOLUTION: Speedii uses Google AMP to load your website in 2 seconds, making it the fastest & best performing mobile website. Google AMP Pages are prioritized in their search algorithms.

    PROBLEM 3: Most Website Owners lose 52.6 Percent of their total traffic which comes from mobile because their website is built for Desktop View.

    SOLUTION: Speedii Uses modern web capabilities like PWA to deliver fast native-app experiences with no app stores or downloads.

    PROBLEM 4:

    You’re loosing 90% of Mobile Traffic.According to BuildFire
    90% of Mobile Traffic Spent their Time of Apps
    49% of People Open an app 11+ times in a day.
    57% of all digital media usage comes from mobile apps.
    SOLUTION: Speedii turns your website turns your website to mobile apps without installation or downloads using latest web capabilities deliver fast native-app experiences.

    PROBLEM 5: Visitors Want to access your website Instantly in every possible way on every possible medium.

    SOLUTION: Speedii combines Progressive Web Apps (PWA), Accelerated Mobile Pages (AMP) and Facebook Instant Articles (FBIA) Technologies to make your website instant in every medium.

    PROBLEM 6: Website Owners want to increase revenue & sales!

    SOLUTION: PWA and AMP see an average of 72% increase in sales conversion and 3x time spent on pages.

    PROBLEM 7: Want Some Passive Income on Your Website & Viral Traffic?

    SOLUTION: website owners can also monetize their website with Facebook Audience Network ads on Facebook Instant Articles & Google Adsense Using Speedii. Facebook Instant Articles get 3x more share than regular articles on Facebook.

    PROBLEM 8: Customers may want to access your website offline due to traveling in the air or restriction.

    SOLUTION: Speedii makes your website offline usable.Your visitors can load any previously view page while they are offline or on low connectivity network.

    Most Importantly, Speedii is the Ultimate Solution to Major Problems That Eats Up 77% of Your Website Revenue! And The authors don’t just tell you how this works. They show you. Inside, you’ll get access to an “over the shoulder” case study that gives you everything you need to profit like crazy.

    Also included is the case study from the exact campaign that made $298.50 with this five minutes of set up. You also get step by step training from start to finish with nothing left out or held back. You’ll learn everything you need to get up and running and make money with this method.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *